Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Συνάδελφοι άρχισαν και σύντομα θα ολοκληρωθούν οι μετατάξεις από ΟΣΕ – ΤΡΑΙΝΟΣΕ για φορείς του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.
Η δημιουργία ενός ιστότοπου (metaose.blogspot) όπου θα βρισκόμαστε όλοι εμείς που μεταταχθήκαμε από ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ , για να ανταλλάσσουμε απόψεις να σχολιάζουμε δημοσιεύματα και αναρτήσεις για την πληροφόρησή μας και όχι μόνο έγινε πραγματικότητα.
Τονίζω οτι η προσπάθειά μας είναι κοινή και συλλογική, γι' αυτό προχωράμε στη δημιουργία του Συλλόγου μετατασσομένων όλοι μαζί θα πορευτούμε στα δύσκολα που έρχονται.
Όλοι εμείς όμως οι μετατασσόμενοι σε φορείς του Υπουργείου Υγείας όπως Νοσοκομεία, Ασφαλιστικά ταμεία, Προνοιακά Ιδρύματα κ.α. πρώτον για να μήν κουράζουμε τους συναδέλφους μας που έχουν μεταφερθεί σ'άλλους φορείς με τα δικά μας προβλήματα που θα αφορούν αποκλειστικά το χώρο Υγείας και δεύτερον επειδή αριθμητικά είμαστε πάρα πολλοί
Θεωρήθηκε για τους παραπάνω λόγους επιτακτική ανάγκη η δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας που θα παρέχει ενημέρωση στους συναδέλφους με αναρτήσεις και δημοσιεύματα όπως και σχόλια , θα φιλοξενεί ανταλλαγή απόψεων στα ανακύπτοντα προβλήματα του νέου μας φορέα του Υπουργείου Υγείας.
Κάτω από κάθε ανάρτηση θα ακολουθούν τα σχόλιά σας επώνυμα ως πρός το κείμενο της ανάρτησης και ΜΟΝΟ , παρατίθεται όμως και σελίδα ''καφενείο'' για διάφορες ερωτήσεις, επισημάνσεις και ξεσάλωμα μέσα σε πλαίσια λογικά και σιδηροδρομικά.
Η Διαχείριση του blog
εύχεται σ΄ όλους εσάς καλή προσαρμογή στις νέες θέσεις εργασίας.

5 σχόλια:

  1. «Ἀρχὴ δέ τοι ἣμισυ παντός».

    Φίλε Α.Δ. Γνωριζόμαστε από τα σχολικά μας χρόνια και είχαμε και μία παράλληλη θητεία στον κλάδο κίνησης επί 27 χρόνια. Αυτό μου επιτρέπει να πω με σιγουριά ότι σε γνωρίζω καλά και δικαιούμαι να είμαι σίγουρος πως ότι κάνεις, το κάνεις με ζήλο, αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα. Αυτή η συνταγή πάντα φέρνει την επιτυχία..

    Εύχομαι υγεία και κουράγιο και είμαι σίγουρος για την επιτυχία «Της Υγείας μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΕ ΑΔ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΚ.ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΤΟ ΚΑΔ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ Κ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Κ ΑΓΑΠΗ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ BESTGEORGE ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΔΩ Κ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΛΑΙΣΙΩΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΔΛ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Θανάση το ξεσάλωμα δεν έχει λογικά πλαίσια, πόσο μάλλον σιδηροδρομικά. Ξεκολλήστε επιτέλους από το σιδηρόδρομο. Η ζωή είναι αλλού. Καλή προσαρμογή στις καινούργιες σας θέσεις και εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
    Σημ. Αφαιρέθηκε η προηγούμενη ανάρτηση λόγω ορθογραφικού λάθους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απάντηση πρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ:

    Φίλε Ντίνο γνωριζόμαστε απ'τα σχολικά μας χρόνια και στη συνέχεια ανταμώσαμε στο σιδηρόδρομο και μάλιστα στόν ίδιο κλάδο,επομένως ξέρεις πολύ καλά ότι ταιριάζουμε στην μεθοδικότητα.
    Δέχομαι το σχόλιό σου αλλά θέλω να τονίσω ότι κάτω από μία ανάρτηση καλό θα ήταν τα σχόλια που θα ακολουθούν να αφορούν το κείμενο της ανάρτησης και ΜΟΝΟ .

    Κατά την ταπεινή μου γνώμη τα όποιαδήποτε άλλα σχόλια που δέν έχουν σχέση με την ανάρτηση να γίνονται στη σελίδα "καφενείο".

    Οσον αφορά για το ξεκόλλημα απ'το σιδηρόδρομο μετά από είκοσι οκτώ χρόνια προσφοράς άλλος μπορεί να τα καταφέρει και άλλος θέλει τον χρόνο του .
    Εγώ όμως μπορεί και ΟΧΙ ο χρόνος θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλη γνωριμια κ λιβανισμα. Ευτυχως που ειμαι αγνωστος. Κ δεν γνωριζω κ κανενα (οπως ελεγε κι ο Σωκρατης). Εδω θαμαστε λοιπον, κ θα τα λεμε.....Καλη αρχη λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή