Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΦΕΚ Γ/ 353/ 02-06-2011 με μετατάξεις από ΟΣΕ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης των μετατάξεων.

Άρχισε η δημοσίευση των εναπομεινάντων ΦΕΚ που αφορούν μεταφορά προσωπικού από ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε θεραπευτήρια του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Το ΦΕΚ Γ/353/02-06-2011 υπάρχει στη σελίδα έγγραφα του blog.

Ευχόμαστε στους συναδέλφους μας που μετατάσσονται καλή προσαρμογή στο νέο εργασιακό φορέα .

4 σχόλια:

  1. ΑΔ φεύγοντας μη ξεχάσεις να κλείσεις την πόρτα ,να πάρεις τα κλειδιά και περνώντας απ'το Αλκαζάρ πηγαίνοντας για τον ΑΡΙΣΤΕΑ να τα πετάξεις στο Πηνειό κι'όποιος πρόλαβε να φύγει έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διευκρίνηση για το πιο πάνω σχόλιο ζητήθηκε η ανάρτησή του από γνωστό Φίλο και συνάδελφο που δεν έχει λογαριασμό Google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφηστετα αυτα Καινουρια φρουτα .Για το Υγειας πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρός papous 1954:
    Αν το προσωνύμιο που χρησιμοποιείς στο λογαριασμό Google φωτογραφίζει την ηλικία σου σε γνωρίζω ότι είμαστε κοντινές ηλικίες.

    Όσον αφορά για τα χρόνια προϋπηρεσίας των μετατασσομένων απ'τον ΟΣΕ σε φορείς του Υπουργείου Υγείας κυμαίνονται από είκοσι επτά έως τριάντα τέσσερα.

    Η τεχνογνωσία μας η επαγγελματική μας συνείδηση και εργασιακή εμπειρία στρέφονται γύρω απ'την προηγούμενη ενασχόλησή μας στο Υπουργείου Μεταφορών.

    Στο ΥΓΕΙΑΣ καθόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι μετατάξεις (όπως του ΑΔ)σίγουρα είμαστε πρωτάρηδες και θέλουμε τον χρόνο μας να ενταχθούμε.

    Η δικιά σας εμπειρία στο χώρο αυτό θα ήταν χρήσιμη αν παρείχατε κάποιες πληροφορίες για σχετική ΑΝΑΡΤΗΣΗ προς ενημέρωση Νέων και Παλιών συναδέλφων του χώρου Υγείας.

    Εμείς ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή