Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

          Σε  ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ  και  ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ θα πρέπει να βρίσκονται οι εργαζόμενοι του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Αν και ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί εφαρμογής του μέτρου περί εργασιακής εφεδρείας στα νοσοκομεία.
"Κάποιοι" είπε ο Υπουργός, "για πολιτικές σκοπιμότητες βρίσκουν ευκαιρία να διακινήσουν φήμες για εργασιακή εφεδρεία". "Αυτό", πρόσθεσε, "είναι απολύτως ψευδές καθώς αυτό το μέτρο δεν αφορά τα νοσοκομεία".

Εξάλλου, σε επιστολή του, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας Ν. Πολύζος υπογραμμίζει πως "όσα διακινούνται για τα περί εργασιακής εφεδρείας στην Κεντρική Υπηρεσία του Υπουργείου, στις επτά ΔΥΠΕ και στους εποπτευόμενους από αυτές φορείς τους, είναι ανυπόστατα".

Η αποσαφήνιση αυτή έρχεται μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στους κόλπους των εργαζομένων του ΕΣΥ που ανησυχούν ότι θα βρεθούν εκτός του εργασιακού τους χώρου.

Το ίδιο ανησυχία και αναστάτωση επικρατεί  στις τάξεις των μεταφερομένων απο ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι οποίοι εργάζονται πλέον σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Πάντως παρά τις διαψεύσεις του Υπουργού Υγείας, όλοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται σε Αγωνιστική ετοιμότητα.


1 σχόλιο:

  1. Αν γλιτώσεις την ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ φάε το νέο μισθολόγιο.

    Μισθός ίσα για να μην πεθαίνεις, για να μπορείς να ξανάρχεσαι στη δουλειά και αύριο.

    Οι εργαζόμενοι είτε στο Δημόσιο είτε στον Ιδιωτικό τομέα για τις ετήσιες αμοιβές τους όποιες κι' αν είναι αυτές φορολογούνται,
    ( δεν μπορούν να κάνουν κι' αλλιώς).

    Όλοι οι άλλοι όμως ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ επιτελούν το μεγαλύτερο οικονομικό έγκλημα για την χώρα μας και για τους πολίτες της.

    Το Μάρμαρο επιτέλους πρέπει να το Πληρώνουν ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή